Homepage Vozačke dozvole i hipertenzije


Vozačke dozvole i hipertenzije


23 tra 2019 Možete imati samo jednu vozačku dozvolu EU-a. Tu dozvolu izdaje nadležno tijelo zemlje EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište.arterijska hipertenzija 1 stupanj rizika 11 sij 2019 Od 1. siječnja nova pravila za vozačke dozvole kod srčanih bolesnika i (s) maligna hipertenzija (povišeni sistolički krvni tlak ≥ 180 mmHg ili .

Related queries:
-> Je li teško izdržati dijete s hipertenzijom prvi.
Dijagnoza povišenoga krvnog pritisaka (hipertenzije) ne postavlja se na temelju pritiska na pregledu (sistematskom, za vozačku dozvolu, pri prijemu u vojsku, .
-> ugljični dioksid u hipertenziji
Iz navedenog je jasno da se najčešće povišen krvni tlak otkriva slučajno, mjerenjem tlaka na pregledu (sistematskom, za vozačku dozvolu, pri prijemu u vojsku, .
-> Simptomi opasnosti za hipertenziju
27 ožu 2019 Ako se preselite u drugu državu članicu, obično nećete morati zamijeniti svoju vozačku dozvolu. Možete voziti u državi u koju ste se preselili.
-> hipertenzija 3 stupnja kako uzeti pilule
Vozačke dozvole izdate prije 19.januara 2013 daju vam produženo pravo da na automobil spojite prikolice i druga priključna vozila bez ograničenja težine.
-> s arterijskom hipertenzijom
7 stu 2017 Kad imate dijabetes ili neku kardiovaskularnu bolest i dolazite na pregled u medicinu rada za vozačku dozvolu, tada nosite tu dokumentaciju.
Vozačke dozvole i hipertenzije:

Rating: 242 / 903

Overall: 669 Rates


Web hosting by Somee.com