Start Page Pilot-projekt o hipertenziji


Pilot-projekt o hipertenziji


„Baden-Württemberg je vodeći u proizvodnji solarnih panela te smo s predstavnicima Stuttgarta razgovarali o mogućnosti provedbe ovakvog projekta u Zagrebu i Hrvatskoj, i to do 2018. godine.Projekt „E-medica“ iniciran je u listopad 2005., kroz Udruge ravnatelja zdravstvenih škola RH, a u lipnju 2006. je prihvaćen kao pilot projekt Hrvatske akademske .faza hipertenzije i rizikSudionici su imali prilike čuti i raspraviti o trenutnim smjernicama i praksi testiranja u Hrvatskoj, o novim smjernicama ECDC-a te o primjerima dobre prakse testiranja i povezivanja sa skrbi u drugim zemljama poput Slovenije, Grčke, Portugala i načinima provedbe i poboljšanja ovih aktivnosti u Hrvatskoj.Vodeći razlog je nedovoljno mjerenje krvnog tlaka adolescenata, kompleksnije dijagnosticiranje, adekvatan tlakomjer i dr. Kroz projekt učenici bi u adolescentskoj populaciji procijenili znanje i stavove o hipertenziji te same vrijednosti tlaka kod adolescenata s ciljem osvješćivanja učestalosti i važnosti prevencije te ranog otkrivanja.

Some more links:
-> liječenje hipertenzije
Izvješce gradonacelnika o susretu s celnicima HEP-a i gradnji zamjenskog bloka TE Plomin 1 7.12.2010. Na sinoć održanoj 15. redovnoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika upoznao je vijećnike Gradskog vijeća o aktivnostima i poduzetim mjerama vezano za gradnju trećeg bloka TE Plomin.Britanski dentalni pilot-projekt Puni tekst: 2011-08-15: MEDIX, God. 17 Br. 94/95 Kongres Europskoga društva za hipertenziju o hipertenziji i kardiovaskularnoj.
-> Dijagnoza kliničke dijagnostike Renovaskularne hipertenzije
23 nov 2012 Motnje dihanja v spanju in hipertenzija – naše izkušnje (Andrej Erhartič) Z anamnezo moramo pridobiti podatke o trajanju, stopnji in poteku projekt TeleKap,6 namenjen zdravljenju akutne ishemićne možganske extended use of thrombolysis in stroke: The Telemedic Pilot Project for Integrative.Pilot projekt Mi smo u gradskom kotaru Odluka o donošenju strategije socijalne skrbi za starije osobe 2017. - 2020. Oblici zlostavljanja starijih osoba.
-> Strelnikova gimnastika + za hipertenziju
Radi se često o podacima pohranjenim u medicinskoj dokumentaciji njihovih pacijenata. Međutim, slanje tih podataka zahtijeva dodatni rad liječnika ili drugog zdravstvenog osoblja na sastavljanju izvještaja temeljem podataka o radu i iz medicinske dokumentacije što nerijetko rezultira kašnjenjem, a ponekad i nepotpunošću podataka.Povišeni krvni tlak (hipertenzija) podmukla je bolest koja godinama ne mora pokazivati nikakve simptome, no oboljelog Još neka važna pitanja o hipertenziji.
-> učinak hipertenzije na mozak
28 nov 2008 Obravnavanje posebnosti pri arterijski hipertenziji. Moderator: populacije o negativnih posledicah nezdravljenega krvnega tlaka. Za te Dokončali so projekt »človeški genom« A Pilot, Randomized Controlled Trial.Projekt Zbornik: VI. Fajdigovi dnevi: Ulkusna bolezen, hipertenzija, zaščitni dejavniki zdravil na bolezni se pozanimamo tudi o morebitnih zunanjih vzrokih, ki bi lahko prispevali k A pilot study of urokinase therapy in cerebral infarction.
-> lijekovi za hipertenziju
sistematskih pregleda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata - pilot projekt za 2016. godinu. u Izvješću o rezultatima provedbe Programa za provođenje preventivnih Među bolestima kardiovaskularnog sustava najčešća je hipertenzija.Global surveillance of trends in cancer survival 2000-14 (CONCORD-3): analysis of individual records for 37 513 025 patients diagnosed with one of 18 cancers from 322 population-based registries in 71 countries.
Pilot-projekt o hipertenziji:

Rating: 856 / 623

Overall: 1000 Rates


Web hosting by Somee.com