Homepage Tinktura 5 biljaka za hipertenziju


Tinktura 5 biljaka za hipertenziju


Vec 12 godina bolujem od prostate,svako 6 meseci idem na kontrolu, par puta mije doktor reko dase malo uvecala.Prije 5 godina bilaje 40 mm od tada se jos jedanput uvecala.Zadnji put sam bijo na kontroli prije 17 dana i rekao mi je daje stanje stabilno,sto znaci da vec dve godine prostata miruje.Medjutim ja u poslednje vreme imam problema sa mokrenjem dali postoji neki caj za moju prostatu.liječenje hipertenzijeRedovna upotreba ove biljke – bilo u vidu čaja ili tečnosti za ispiranje i obloga, kao alkoholna ili sirćetna tinktura koja se uzima interno, ili kao ulje koje se koristi za eksternu aplikaciju, obnoviće tonus bolnih grudi.

You may look:
-> nazalna kongestija hipertenzija
Ammi visnaga- ili khela- koristi se: Oralno, khella se koristi kao antispazmodik za kolike i grčeve u trbuhu, bubrežne kamence, menstrualne bolove i predmenstrualni sindrom Khella se također koristi za respiratorna stanja uključujući astmu, bronhitis, kašalj i hripavac.
-> prevenciju i liječenje arterijske hipertenzije u obalnom području
„Zova zaslužuje počasno mesto u kućnoj apoteci, jer to je jedna od najboljih biljaka za prevenciju i lečenje prehlade i gripa. Ima snažna antivirusna svojstva i olakšava izbacivanje nakup­ljene sluzi, pa izvrsno ublažava upale u nosu, grlu i dušniku”, ističe fitoterapeut.
-> odredio drugi stupanj hipertenzije što je to
I moj recept se malo razlikuje od ostalih,a to je da ide 350 gr.luka i 300 ml 96% alkohola,cuva se 10 dana na prohladnom,zatim dobro procjedi kroz gustu tkaninu i za 2-3 dana poceti sa lecenjem,u 0,5 dcl mleka sobne temperature.
-> što je rizik od hipertenzije 3 stupnja rizika4
Jeste li zaštitili dvoje bilje od niskih temperatura? Ako niste, pogledajte kako i zašto to trebate učiniti.
-> preparati hipertenzije na bazi klonidina
Pod stresom ste, jedete nezdravo, nemate vremena za odmor? Čuvajte se, ulazite u skupinu osoba koje imaju rizik za hipertenziju, odnosno visoki tlak, od kojeg prema posljednjim istraživanjima boluje gotovo jedna trećina zapadnjaka.
Tinktura 5 biljaka za hipertenziju:

Rating: 332 / 18

Overall: 865 Rates


Web hosting by Somee.com